Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tietoa laguunista

JUONI JA SÄÄNNÖT - KIRJOITTAMINEN - HAHMOISTA - YMPÄRISTÖ - PARVET - LIITTYMÄÄN

Liittymislomake

Tässä vaiheessa olet jo toivottavasti lukenut kaiken tiedon läpi ja tarkistanut hahmolistat, sillä niitä tietoja tulet tarvitsemaan liittyessäsi! Muista panostaa hakemukseesi tarpeeksi, sillä mitä tahansa ei voi muokata myöhemmin ja lisäksi lomakkeesi hyväksytään todennäköisemmin, jos olet käyttänyt siihen aikaa. Tarkista myös luonteen ja ulkonäön vähimmäisrajat ja noudata niitä. HUOM! Suosittelen kirjoittamaan lomakkeen ensin johonkin kirjoitusohjelmaan, missä voit tallennella sitä vähän väliä, sillä suntuubi on taitava kadottamaan lomakkeita kesken kaiken, varsinkin jos kirjoitat niitä pitkään. Parempi ottaa varman päälle!

Pelaaja: Se, millä nimellä sinä liikut Dragon Lagoonissa.

Nimi: Keksi hahmollesi jonkinlainen nimi. Jos haluat siitä näin koulutat lohikäärmeesi -tyylisen, kuten Hampaaton, Myrskyliitäjä tai Koukkupuru, niin sen on oltava suomea, mutta saat myös nimetä sen jollain ulkomaalaisella ihmisen nimellä, kuten Jack tai Lisa.

Ikä: Valitse lohikäärmeellesi ikä. Voit tehdä lohikäärmeestäsi joko nököhampaan (aloittaa nollasta pisteestä), lyhytsiiven (100pp) tai laajasiiven (300pp) valintasi mukaan.

Sukupuoli: Naaras tai koiras.

Laji: Lohikäärmeesi laji. Täältä löydät eri lajeja suomeksi, ja täältä paljon enemmän lajeja englanniksi (jos et osaa suomentaa lajia, laita englanniksi niin minä suomennan). Tämä määrittää suuren osan lohikäärmeesi ulkonäöstä ja osan luonteestakin, mutta etenkin sen taidot.

Parvi: Lohikäärmeesi mahdollinen parvi. Tällä hetkellä parvia ei ole, joten sinun on laitettava tähän kohtaan "erakko" tai "parveton".

Asema: Hahmosi asema. Tarkista vapaana olevat asemat hahmolistasta ja valitse hahmollesi sieltä jokin, jossa on vapaita paikkoja. Tällä hetkellä tosin parvia ei ole, joten ainoa saatavilla oelva asema on "erakko".

Luonne: Vähintään seitsemän kokonaisen virkkeen kuvaus hahmosi luonteesta. Tähän voit katsoa vähän mallia sen lajin tietosivulta, mutta sitä ei tarvitse noudattaa lähes ollenkaan, jos et halua - mutta ei mielellään kaikista rönteistä hyvin ylienergisiä ja ahkeria, kun todellisuudessa ne ovat enemmänkin laiskoja. Poikkeuksia totta kai on aina.

Ulkonäkö: Vähintään seitsemän kokonaisen virkkeen kuvaus hahmosi ulkonäöstä. Tähän on katsottava melko paljon mallia lohikäärmeesi lajin sivulta, mutta väri voi vaihdella eikä sen suhteen tarvitse noudattaa liikaa lajin normeja. Jos liität tähän myös esimerkiksi itse piirtämäsi tai vapaasti kopioitavan kuvan, lauseita tarvitsee olla vain neljä!

Menneisyys: Tähän ei tarvitse kirjoittaa mitään, jos et tahdo, mutta jos tahdot selventää hahmosi taustaa hiukan, voit kirjoittaa tähän vaikka kokonaisen romaanin.

Muuta: Kerro muuta tärkeää hahmostasi. Jos hahmosi on jonkin pelissä olevan toisen hahmon sukulainen, voit tässä mainita sen sukulaisuussuhteista ja kertoa sen perheestä.

Suhteet: Tähän voit laittaa lohikäärmeesi mielipiteitä muista hahmoista.

Tietojen muokkaus

Jos haluat muokata hahmosi tietoja, voit hoitaa sen tällä samalla sivulla. Siinä tapauksessa sinun ei tarvitse kirjoittaa koko lomaketta uudestaan, vaan jos haluat esimerkiksi muokata luonnetta hiukan, riittää kun laitat pelkän sen alapuolelle. Mainitsethan kuitenkin lohikäärmeesi nimen!

 1  2  > [ Kirjoita ]

Nimi: Cika

04.11.2018 16:34
Pelaaja: Cika

Nimi: Valoterä

Ikä: Nököhammas

Sukupuoli: Naaras

Laji: Painajainen

Parvi: -

Asema: -

Luonne: Valoterä omaa julman katseen. Valtaosa lohikäärmeistä ajattelee tämän yksilön pitävän väkivallasta mutta he ovat väärässä. Valoterä voi näyttää karmivalta mutta taistelee vain jos on pakko. Tämä yksilö on uskollinen ja ystävällinen (riippuen miten sitä kohdellaan) ja on valmis puolustamaan ystäviään jopa oman henkensä uhalla. Valoterän luottamus on vaikea ansaita mutta kärsivällisyys palkitaan pitkän ajan jälkeen.

Ulkonäkö: Valoterä omaa Painajaiselle normaalin, hohtavan sinisen suomukerroksen. Sen silmien välissä on pieni, tähden muotoinen vaaleansininen jälki, samanvärinen kuin hänen silmänsäkin. Valoterällä on suippo pää ja terävät, valkeat hampaat jotka hohtavat melkein yhtä puhtaina kuin sen suomutkin. Hänellä on päästä aina pyrstön loppuun saakka piikkejä, kuten painajaisilla aina on. Myös siipien päissä on piikkejä, normaalia enemmän kuin muilla sen lajin edustajilla. Täysikasvuisena sen pituus on jopa kymmenen metriä päästä pyrstöön asti. Valoterä omistaa läpikuultavat silmät, ja jopa osa sen pyrstöstä on sen värinen, minkä takia se voi piiloutua hyvin yöaikaan. Sen suu on pienikokoinen ja kun Valoterä avaa sen, se on kuin täysikuu.

Menneisyys: Normaali, Valoterä lähti perheensä luota etsimään uutta kotia.

Muuta: -

Suhteet: -

Vastaus:

Valoterä hyväksytty. Tervetuloa mukaan!

- Kiiukka

Nimi: Deen T

05.07.2018 23:04
Pelaaja: Deen T

Nimi: Serpentine

Ikä: Lyhyt siipi

Skp: Naaras

Laji: Screaming Death

Parvi: Toistaiseksi erakko

Asema: Erakko

Luonne: Hivenen kiivas ja pahansisuinen naikkonen. Yrittää esittää söpöä saadakseen kumppanin itselleen, mutta kaikki ovat kaikonneet kun ovat yöllä nähneet kiiltävän punaiset ja suuret silmät sekä haistaneen lemuavan hengityksen. Haluaa kovasti auttaa kaikki vaikkei kunnolla tuntisikaan heitä ja siksi hän voi saada varsin helposti kavereita ja ystäviä. Serpentine on kirjaimellisesti suurisuinen. EIkä sen puoleen, hampaistakin monet ovat kateellisia kun näkevät miten hän kalastaa ja ajaa tunkeilijoita pois. Mutta varoituksen sanana. Erehdykin loukkaamaan häntä ja saat kimppuusi raivoisan ja verenhimoisen hirviön.

Ulkonäkö: Noin 70m pitkä kaunokainen, jolla on hirmuisen hienot hammasrivistöt. Kolmessa rivissä kiiltävän valkoisia valtavia hampaita, jotka eivät kuitenkaan ole maailman käytännöllisimmät taistelussa. Varsinkaan toisia jättikokoisia lohia vastaan. Serpentinellä on erittäin lyhyet siivet ja siksi se käyttääkin pyrstöään propellina ja saa sillä aikaiseksi riittävästi voimia pitääkseen itsensä lennossa. Sen keho on täynnä punavalkeita ja valkeita piikkejä aina kuononpäästä hännänpäähän. Sillä on valtaisat punaiset silmät jotka tekevät siitä helposti tunnistettavan myös pimeässä luolassa. Kaiken huipuksi se on suurimmaksi osaksi valkoinen, jonka ansiosta sillä on loistava naamio esimerkiksi sumussa lentäessään.

Menneisyys: ...ei muistikuvia isätä ja äidistä ainakaan se on varmaa.

Vastaus:

Hyväksytty!

- Dee

Nimi: Deen T

11.06.2018 22:17
Pelaaja: Deen T

Nimi: Luotikiiski

Ikä: 1,5v

Skp: Uros

Laji: Virtaliitäjä

Parvi: Erakko

Asema: Ks yläpuolelle

Luonne: Hivene hömelö ja syöpaljon, mistä muut sitten aika-ajoin huomauttavakin kun ei meinatakkaan päästä seisomaankaan ihan aina. Avulias, ystävällinen, mukava ja rakastaa puujalkavitsejä. Tykkää olla porukassa, muttei aina painonsa vuoksi pysyperässä jolloin päätyy syömään suruunsa. Joutuu usein naurunalaiseksi, mutta on tottunut siihen ja osaa jo nauraa itselleenkin. Puhuu itsekseen paljon enemmän kuin muille. Lisäksi nauraa ääneen omille vitseilleen ennenkuin kertoo muille. Mainitse sana ruoka ja tätä loharia ei saada kiinni ennen ateriointi paikkaa ja silloinkin muutaman minuutin jälestä päin.

Ulkonäkö: Pulleahko ja kirkkaan vaaleahkon sininen lohikäärme surilla siiivillä ja keskivartaloa lukuunottamatta solakka kuin silakka. Omistaa orsanssit siipien ja pyrstön päät. Otsassa on pinkki sarvi, joka on lähes yhtä iso kuin itse pää. Tämän lisäksi hänellä on lyhyet tappijalat, mutta niillä pääsee kovempaan kuin uskoisikaan tarpeen tullen. Suuri suukin löytyy ja se huomataan muulloinkin kuin ruokaillessa. Pyrstö on paljon normaalia leveämpi johtuen ylipainosta.

Menneisyys: Tykännyt aina ruoasta, minkä vuoksi ollut aina se lampaankorvike kisoissa.

Tässä nyt korjattu versio ohjeiden mukaan ja nimi vaihtui

Vastaus:

Tervetuloa mukaan ;3

- Dee

Nimi: Finavi

06.06.2018 14:45
Pelaaja: Finavi

Nimi: Revontuli

Ikä: 2 ja puoli vuotta

Sukupuoli: naaras

Laji: kalmolietso

Parvi: parveton

Asema: erakko

Luonne: Muiden kalmolietsojen tapaan, Revontuli on hyvin ylpeä ja itsevarma lohikäärme. Revontuli ei luota muihin aluksi, varsinkaan muiden lohikäärmelajien edustajiin. Hän tekee kaiken mielellään itse eikä anna muiden lohikäärmeiden auttaa tai hoitaa asioita hänen puolestaan. Naaras auttaa kuitenkin mielellään muita. Voisi siis sanoa, että Revontuli on äidillinen ja huolehtiva, eikä luota tärkeitä tehtäviä muille, sillä muut voisivat epäonnistua.
Revontuli pitää seurasta, ja nauttii joukossa olemisesta. Naaras saattaa aluksi olla hyvin hiljainen ja kiusallinen, mutta kun hänet saa puhumaan, hän on mukava ja juttelee mielellään. Revontuli pitää hiljaisuudesta ja kauniista asioista. Hän liikkuu mielummin illalla kuin päivällä.

Ulkonäkö: Revontuli on albiino. Naaraan huomattavin ominaisuus ovat vaaleanhopeiset suomut, jotka kiiltävät monivärisinä valon osuessa niihin. Hännän piikit ovat samanlaiset kuin suomut, mutta kiiltävät vähemmän. Pään piikit ovat erittäin vaalean harmaat, mutta näyttävät hiukan sinertäviltä. Naaraan vatsa on hännän tapaan vaaleanhopeinen, mutta kiiltää vähemmän. Revontulen tummat, hiukan violetin sävyiset kynnet eivät ole kovin terävät. Revontuli on noin 3 metriä pitkä ja vajaat 9 metriä kuonosta hännänpäähän, hiukan kalmolietsojen keskiarvoa pienempi. Naaraan silmät ovat kirkkaan punaiset.

Menneisyys: Revontuli muutti laguuniin parvensa luota, sillä parven johtaja ei halunnut albiinoa parveensa.

Muuta: Revontuli on allerginen siitepölylle.

Vastaus:

Revontuli hyväksytty. Tervetuloa mukaan!

- Kiiukka

Nimi: Eräs henkilö

16.04.2018 15:45
Pelaaja: Eräs henkilö

Nimi: Piikki

Ikä: 2

Sukupuoli: koiras

Laji: Savuhönkä

Parvi: erakko

Asema: erakko

Luonne: Piikki on todella pisteliäs puhuessaan. Tämän sanat ovat usein ilkeitä. Jos Piikkiin kuitenkin tutustuu paremmin, tämän kova kuori voi sulaa ja paljastaa sisältään paljon ystävällisemmän lohikäärmeen. Tähän tarvitaan kuitenkin vuosien sinnikästä yrittämistä. Piikki viihtyy lajistaan huolimatta mielellään yksin. Piikki vihaa kaikkia Savuhönkiä, lukuunottamatta itseään menneisyytensä takia. Piikki mieluummin ei tee mitään kuin ajattelee, mieluummin ajattelee kuin puhuu ja mieluummin puhuu kuin toimii. Jos Piikin luottamuksen ansaitsee, sitä ei menetä koskaan.

Ulkonäkö: Piikki on normaalia Savuhönkää hieman suurempi. Väri on mustaa ja harmaata, kuten normaaleilla Savuhöngillä. Piikin silmät ovat keltaiset. Piikin hampaat ovat normaalikokoiset. Normaalin neljän kynnen sijaan Piikillä on jokaisessa jalassaan viisi kynttä. Piikillä on teräviä piikkejä selässään. Ne ovat paljon normaalia suuremmat, melkein Piikin vartalon pituiset. Piikin siivet taas ovat hieman normaalia pienemmät, mutta Piikki on tottunut lentämään pienillä siivillä. Piikki on helppo erottaa muista Savuhöngistä erilaisuuksiensa takia.

Menneisyys: Piikki syntyi Savuhönkien laumassa. Lauma kuitenkin vaihtoi paikkaansa lentäen. Piikki jäi sillä matkalla muista jälkeen. Hän oli vasta poikanen, eikä älynnyt että olisi voinut lähteä muiden perään sen sijaan että odottaisi kolme päivää että lauma tulisi hakemaan häntä. Kolmen päivän jälkeen Piikki aloitti erakkoelämän.

Muuta: Piikin nimi tulee sekä normaalia pidemmistä selkäpiikeistä että Piikin luonteesta.

Vastaus:

Hakemus hyväksytty ja tervetuloa mukaan! Anteeksi vastauksen kestosta :)

- Kiiukka

Nimi: Lukutoukka

28.03.2018 18:56
Pelaaja: Lukutoukka

Nimi: Light

Ikä: 4

Sukupuoli: Uros

Laji: Harhauttaja

Parvi: Erakko

Asema: Erakko

Luonne: Tämä lohikäärme on tosi kiltti. Light auttaa aina muita parhaansa mukaan. Mutta on hänellä negatiivinenkin puoli. Jos hän näkee jonkun satuttavan toista, satuttaja tulee varmasti kuolemaan lohikäärmeen vihan tähden. Hän on valmis repimään siekaleiksi jokaisen pahan henkilön. Hän käyttäytyy erittäin väkivaltaisesti vihoissaan. Mutta muuten hän on lempeä. Hän rakentelee lahtien rannoille pieniä pesiä jääsuihkeellaan. Nämä pesät on tarkoitettu kaikille avuttomille nuorukaisille ja heikoille. Hän ei osaa lentää ja hän ei syökse tulta vaan jäätä. Hänellä on myös kyky hypnotisoida, jota hän ei tee koskaan. Lempeys on myös heikkous, koska häntä on jelppo manipuloida.

Ulkonäkö: Light on valta, siivetön lohikäärme. Hänellä näyttää olevan kruunu, joka oikeasti on valkoisia suomuja. Hän on täynnä valkoisia suomuja. Valkoiset suomut kumminkin muuttuvat mustiksi niiden päästä. Hänellä on pienet, siniset silmät. Light omaa lyhyehkön hännän, joka myöskin on suomujen peitossa. Kasvoissa on mustia teriä, jotka eivät voi satuttaa, mutta näyttävät teräviltä. Hänellä on lyhyetköt jalat.

Menneisyys: Light syntyi merenpohjassa, valtameressä. Siellä hän oppi kunnioittamaan muita lohikäärmeitä ja olemaan lempeä. Hän näki parhaan ystävänsä murhaajan itse touhussa, jonka seurauksena Light suuttui ja hyökkäsi murhaajan kimppuun. Myöhemmin hän katui tätä. Light lähti seikkailemaan ja päätyi Urangelille.

Muuta: Hän syö merilevää. Tekee pesiä tuntemattomille rantaan. Siivetön. Pystyisi hypnotisoida muita, muttei tee niin.

//olen siis ..... mutta selkeytsemisen mielissä, olen nyt Lukutoukka. Anteeksi kirjoitus virheistä, mitä tekstissä varmasti on.

Vastaus:

Tervetuloa mukaan! Mahtavaa saada harhauttaja hahmoihin, ja oikein kiva että teit siitä noin lempeän, muuten niin iso lohikäärme voisi olla aika epäreilun vahva muita vastaan :33

- Dee

Nimi: Sailukki

05.02.2018 07:56
Päätin kirjoittaa hiukan Leimusiiven menneisyydestä :)

Menneisyys: Leimusiipi ei muista paljoa menneisyydestään. Hän kuitenkin vietti lapsuutensa eri lohikäärmelajin hoivissa Leimusiipi ei osaa sanoa, että miten hän päätyi sinne tai missä hänen oikeat vanhemmat ovat. Hänet oli opetettu aivan toisenlaisille tavoille, ja hänhän ei osannut muiden lajien taitoja. Siksi "emo" ei suosinut häntä lainkaan, ja eräänä yönä Leimusiipi heräsi laguunista. Hän ei vieläkään tiedä, että miten hän joutui sinne, mutta sen jälkeenkin hän on syönyt pelkkää kalaa ja sai tietää jakeista ja villisioista vasta vanhempana. Tämä ei myöskään ole kovin hyvä saalistamaan jakkeja, eikä osaa käyttää häntäänsä / mahaansa liekittämiseen kunnolla.

Vastaus:

Hienoa, lisään Leimun sivulle!

- Dee

Nimi: Kiiukka

07.12.2017 17:53
Pelaaja: Kiiukka
Nimi: Salamanisku
Ikä: 3 vuotta
Sukupuoli: Naaras
Laji: Kalmolietso
Parvi: Erakko
Asema: Erakko

Luonne: Salamanisku saattaa olla ensitapaamisella töykeä taikka ylimielinen. Naaras ei kuitenkaan itse tiedosta tätä. Hän ei pidä itseään muita parempana, vaikka välillä muista saattaa tuntua siltä. Hän ei pelkää ilmaista omaa mielipidettään ja siitä töykeä vaikutelma voi tullakin. Naaras vain haluaa sanoa asiat niin kuin ne ovat, vaikka joissain tilanteissa olisi ihan hyvä olla hiljaa. Salamanisku yrittää olla aina tapaamilleen lohikäärmeille ystävällinen, vaikka onkin vieraisiin varautuvainen. Lietson mielestä jokaiselle tulisi antaa mahdollisuus. Ketään ei saisi tuomita ulkonäkönsä perusteella. Hän onkin ymmärtäväinen muita kohtaan ja naaras yrittää huomioida jokaisen. Kuitenkaan onnistumatta siinä. Monesti hänen omat tarpeensa menevät muiden edelle, vaikka kuinka yrittäisi. Joten vähän riippuu millä tuulella sinisuomuinen on. Salamanisku on myös hyvin yllätyksellinen. Hän yllättää aina jopa tuttavansakin piirteillään, puhumattakaan vieraista. Välillä hyväntuulinen, kun taas välillä kiukkuinen, jopa aggressiivinen. Salamaniskulla on aivan omaa luokkaansa oleva huumorintaju. Välttämättä kukaan muu kuin naaras itse ei ymmärrä sitä. Se jos jokin tuppaa ärsyttämään häntä. Kalmolietso on tunnetusti turhamainen. Se pätee myös tämän yksilön kohdalla. Salamanisku voisi tuntikausia sukia itseään kuntoon ja katsella peilikuvaansa vedestä. Naaras haluaa, että hänen suomunsa ovat moitteettomassa kunnossa. Sitten, kun ne oikein hohtavat, Salamanisku on esittelemässä niitä kaikille ja muut saattavat ärsyyntyä tästä. Huomion keskipisteenä naaras saattaa viihtyä. Sekin riippuu tilanteesta. Hän säilyttää malttinsa yllättävän pitkään, ellei satu olemaan huono päivä. Suuttuessaan lietso ei ole kivaa katseltavaa tai kuunneltavaa eikä myöskään seuraa. Silloin naaras tuntuu haastavan jokaisesta asiasta riitaa. Hän ei kestä, jos joku kiusaa tai muuten vain härnää. Salamanisku osaa antaa takaisin samalla mitalla, joten häntä ei kannata aliarvioida. Kalmolietso suojelee lähimmäisiään viimeiseen saakka ja eikä jätä heitä hädän hetkellä. Ystävänä naaraaseen voi luottaa sataprosenttisesti. Hän pitää varmasti saamansa salaisuudet, vaikka se voi olla hieman vaikeaa, lietson ollessa aikamoinen hölösuu.


Ulkonäkö: Salamanisku on kooltaan keskikokoinen. Hänellä on vahvat takajalat, joissa on pitkät ja ilkeää jälkeä tekevät kynnet. Väriltään ne ovat mustat. Jaloissa on pienet mustat piikit. Molemmissa jaloissa niitä on kolme. Hän omaa suurehkon ja pyöreän pään. Ensimmäiseksi katse kiinnittyy keltaisiin ja eloisiin silmiin. Silmien edessä on kellertävä kaareva sarvi. Naaraan alaleuka on lyhyempi ja leveämpi kuin yläleuka, muodostaen näin yläpurennan. Valkeita teräviä hampaita sojottaa sinne tänne suusta, mutta useimmat suoraan ylöspäin. Salamaniskun lihaksikas keho on pääväriltään sininen. Sinisen eri sävyjä ilmaantuu paljon. Siivet ovat suuret ja niiden lopussa on pienet koukkumaiset piikit. Väritykseltään siivissä on sinisiä pilkkuja, varustettuna tummemmilla sävyillä, kuten violetilla ja haalean ruskealla. Siipien alapuoli on vaaleaa kultaisen ja ruskean sekoitusta. Vatsa ja kaula ovat kauniin vaalean beigen sävyinen. Häntä on pitkä ja piikikäs, väriltään sininen keltaisin raidoin. Salamaniskun päästä häntään kulkee myrkyllisiä sisään vedettäviä piikkejä. Piikkien avulla yleensä näkeekin millä tuulella lietso oikein on. Päässä on kruunumaiset piikit. Kaikki piikit ovat väriltään kellertäviä. Silmienympärykset ovat väriltään punertavat, kun taas piikkienympärykset ovat haaleanvioletit.

Menneisyys: Salamaniskun menneisyys oli aika tavallinen. Naaras eli kahdestaan emonsa kanssa, mitään tietämättä isästään. Salamanisku koki kuitenkin hirveän järkytyksen. Yöllä emo oli lähtenyt ja jättänyt pienen lietson aivan yksin. Nyt hän yrittää etsiä isäänsä taikka emoansa.

Muuta: Kalmolietson lempiruokaa on siipikarja. Salamanisku rakastaa katsella kuvajaistaan vedestä ja voisi sukia itseään tuntikausia.

Vastaus:

Salamanisku hyväksytty :)

- Dee

Nimi: Quin

20.11.2017 20:57
Pelaaja: Quin
Nimi: Skye
Ikä: 3 vuotta
Sukupuoli: Naaras
Laji: Kalmolietso
Parvi: Erakko
Asema: Erakko

Luonne:
Skye on älykäs ja harkitsevainen naaras, jolla on mainio itsehillintä ja hänen naamansa pysyy täydellisesti pokkana, jos hän vain niin haluaa. Naaras suhtautuu tuntemattomiin lohikäärmeisiin varautuneesti, mistä sitä ikinä tietää mitä toinen aikoo. Hän ei kuitenkaan käy toiseen kiinni ilman kunnollista syytä, vaan kaataa vastustajan mieluummin puhumalla. Sillä siinä hän onkin erityisen hyvä - puhumisessa siis, etenkin sen käyttämisessä hyökkäyksenä. Hän on tukalissakin tilanteissa kylmäpäinen, eikä anna paniikille valtaa ennen kuin miettii tarkoin ratkaisua ongelmaan. Hän ei häiriinny paineen alla, eikä hätkähdä haukkumanimistä.
Sosiaaliseksi tätä kalmolietsoa ei voi sanoa, mutta tarpeen tullen Skye tulee kyllä toimeen kaikenlaisten lohikäärmeiden kanssa. Hän on kuitenkin rakentanut ympärilleen jäämuurin, jota ei saa herkästi murrettua - naaras ei nimittäin kelle tahansa jaarittele päivän kuulumisia saati sitten henkilökohtaisia asioita. Luottoa hänellä kuitenkin riittää niille, jotka ovat hänen mielestään sen ansainneet. Skye taistelisi läheistensä puolesta raivokkaasti, ainakin niin hän uskoo itsestään, vaikka ei ole vielä ollut niin läheinen kenenkään kanssa.
Skye ei näytä tunteitaan, ei edes vihaisena - vaikkakin tuolloin hän yleensä hyökkää sanoillaan ytimekkäästi ja uhkaavasti, jättäen vastapuhujan usein sanattomaksi. On kummaa nähdä kalmolietson kasvoilla edes hymynpuolikasta, saati sitten aitoa naurua. Hänen huumorintajunsa on jossain sarkasmin ja epämääräisen sadistisuuden välillä.
Kaiken kaikkiaan Skye on halutessaan hyvin toimeentuleva, ja hänen kanssaan voi helposti käydä asiallisen keskustelun. Mikäli toinen osapuoli sattuu jollain tavalla ärsyttämään kalmolietsoa, tulee esiin naaraan sarkastinen puoli.

Ulkonäkö:
Skye on keskikokoinen lohikäärme, jolla on tanakat takajalat ja suuret siivet joiden päissä on koukkumaiset piikit. Sen pyöreä pää on vartaloon verrattuna isohko, ja tätä ominaisuutta korostaa entisestään niskassa olevat pitkät piikit. Naaraan häntä on paksu ja pitkä, joka on hyödyllinen lentäessä pyörähtäessä tai kiepahtaessa. Skyen selkärankaa ja häntää pitkin kulkee sisäänvedettäviä teräviä piikkejä, ja myös silmien välissä on yksi sarvi. Suussa on rivi teräviä, valkoisia hampaita, ja jaloissa pitkät, paksut raatelukynnet.
Pääväriltään Skye on laventelinsininen, mutta vatsanalus on kermanvaalea. Häntä on täynnä keltaisia raitoja, samoin kuin siivet. Silmien- ja piikkienympärykset ovat haaleanvioletit. Piikit ovat kermanvaaleita kuten vatsakin, ja silmät kirkkaankeltaiset.

Menneisyys:
Skye ei muista poikasajastaan mitään muuta, kuin tippumisensa korkealta jyrkänteeltä. Hän olettaa tuon aiheuttaneen muistinmenetyksen, eikä siten muista vanhempiaan tai mahdollista parvea. Noin puolitoistavuotiaasta asti kalmolietsonaaras on selviytynyt yksin.

Vastaus:

Hyväksytty, tervetuloa!

- Dee

Nimi: Kiiukka

18.11.2017 18:53
Pelaaja: Kiiukka
Nimi: Viiltäjä
Ikä: 6 vuotta
Sukupuoli: Uros
Laji: Vaihtosiipi
Parvi: Erakko
Asema: Erakko

Luonne: Viiltäjää voisi kuvata salaperäiseksi. Hän on hyvä manipuloimaan ja ”hypnotisoimaan” muita. Vaihtosiipi on hyvä puhumaan puolelleen. Hän tietää enemmän kuin antaa ymmärtää, joten lopputulos kääntyy aina jotenkuten uroksen eduksi. Hän pitää omat asiat omana tietonaan, mutta on kiinnostunut muiden asioista enemmän kuin omistaan. Tukalissa tilanteissa, punertavasuomuinen vaihtaa puheenaiheen kaikkeen muuhun paitsi itseensä. Etenkin, jos on kyse tämän menneisyydestä. Viiltäjä saa kaikki muut kierrettyä kyntensä ympärille. Usein uros saakin haluamansa sekä juuri sellaisen avun kuin tarvitsee. Hän myös tarpeen tullen saattaa valehdella ja useimmiten se menee täydestä. Välillä uros ei itsekään tiedä mikä on totta ja mikä valetta hänen kertomastaan. Mutta mikä tärkeintä, se toimii. Siihen jos mihin hän on tyytyväinen. Hänen seurassaan voi olla paikoin epämiellyttävää, mutta uros yrittää tehdä huijattavansa olon mukavaksi. Viiltäjän ilmeet ovat hyvin vaikeasti tulkittavissa. Jos siihen kykenee, on täytynyt tuntea uros jo pitkään. Se on harvinaista, koska kukaan ei ole päässyt niin lähelle ennen kuin on saanut kuumasta ja syövyttävästä happo sylkäyksestä. Suoraan sanottuna urosta on vaikea lähestyä. Vaihtosiiven kasvoilla lepää aina salaperäinen virne, josta saa tehdä omia tulkintoja. Mutta ehkä koskaan ei saa tietää menikö arvaus oikein. Sisimmässään uros on utelias. Hän tykkää tutkia ja seurailla mitä ympärillä tapahtuu. Siitä hänen täytyy olla aina tietoinen, koska silloin uroksesta tuntuu että hän jää liiasta paitsi ja silloin vihollisella on hyvä mahdollisuus hyökätä. Hän mielellään tarkkailee ympäristöään suojautuneena, jotta hän myöhemmin voi liittyä keskusteluun, jos vaihtosiipi kokee sen tarpeelliseksi. Sekä yleensä hän arvioi vastustajansa ennen kuin yrittää tehdä elettäkään. Vaihtosiipi myös ”matkii” muita. Eli ottaa esim. hyviä taisteluliikkeitä ja asentoja. Hän on siinä taitava. Viiltäjä ei ole keneenkään luottavainen. Hän epäilee aina jotain tapaamaansa lohikäärmeettä ja kestää kauan, jos haluaa saavuttaa vaihtosiiven luottamuksen. Harvalla riittää kärsivällisyys siihen. Mutta jos joskus joku onnistuu saamaan vaihtosiiven luottamuksen, hänestä voi kuoriutua aivan uusi persoona. Aina yksin jäätyään Viiltäjän on täytynyt pärjätä yksin. Eikä kukaan ole ollut auttamassa. Hänen oli selvittävä vaikeista ajoista ilman tukea. Ne kaikki ovat muuttaneet uroksen sellaiseksi kuin hän on.

Ulkonäkö: Viiltäjällä on punertavat suomut. Uroksen vatsa on vaalea, melkein valkoinen. Vatsan alueella on hieman oranssia sekä tummempia merkintöjä. Niska on tällä tummanpunainen ja se jatkuu kaulaan. Viiltäjällä on lajitovereidensa tapaan kyky muuttaa väritystään ja sulautua ympäristöön. Pää on suhteellisen pieni verrattuna muuhun vartaloon. Päätä koristaa: upeat sarven tapaiset lisäkkeet. Ne suuntautuvat vastakkaisesti päästä. Toinen vasempaan ja toinen oikeaan. Sitten on pitkät ”hiusmaiset” sarvet, joissa on piikit. Näitä on kaksi kappaletta ja ne lähtevät päästä. Vaihtosiivellä on sarvikuonomainen sarvi, joka on hieman koukkumainen. Hänen alahuulestaan ulkonee tiheästi rivi teräviä valkeita hampaita. Uroksella on isot sieraimet sekä pitkät alakulmahampaat. Silmät ovat hypnoottiset ja vierekkäin. Ne ovat väriltään hailakan keltaiset. Keho on litteä ja pyrstö pitkä. Kaulasta lähtee piikkejä pyrstöön asti. Piikit ovat väriltään punaisia ja sinisiä. Jalat ovat lyhyet, mutta vaihtosiipi on varmasti juuri sen ansiosta nopea ja ketterä. Jaloissa on pienet ja terävät piikit. Kynnet ovat hyvin pitkät ja niillä voi tarttua lähes mihin tahansa pintaan. Kynnet ovat punertavat. Nahka on pehmeää ja se on vaihtosiiven heikkous. Siivet eivät ole mitenkään isot, mutta Viiltäjä on nopea lentämään. Hän kuitenkin mielellään pysyy lähellä maanpintaa. Silloin uros on paremmassa turvassa. Siipien reunat ovat terävät ja siniset. Viiltäjällä on oikeassa etujalassaan paha arpi. Hänen oikeassa kyljessään sekä hieman oikeassa siivessä on selvästi näkyvä arpi. Arvet ovat tulleet muiden lohikäärmeiden kynsistä ja polttavasta tulesta.

Menneisyys: Viiltäjä syntyi pieneen vaihtosiipi parveen. Hän oli hyvin onnellinen siellä. Kuitenkin eräänä yönä, kun kaikki nukkuivat parven kimppuun hyökkäsi suuri ilkeä lohikäärmeparvi. Ne olivat suuria tulensyöksijöitä eikä pienellä vaihtosiipi parvella ollut minkäänlaisia mahdollisuuksia selvitä. Vaihtosiivet taistelivat urheasti, mutta epäonnistuivat. Juuri tästä taistelusta Viiltäjä sai arpensa. Hän eksyi parvestaan eikä ole varma selvisikö muut vaihtosiivet hyökkäyksestä. Viiltäjä yritti epätoivoisesti etsiä parveaan, mutta tuloksetta. Nyt hän elää aivan yksin vailla ystäviä tai perhettä.

Muuta: Viiltäjä on pääasiassa oleskellut Smukin ja Larchin alueella, mutta liikkuu välillä muuallakin.

Vastaus:

Hyväksytty! :3

- Dee

Nimi: Sailukki

18.11.2017 16:14
Pelaaja: Sailukki

Nimi: Leimusiipi

Ikä: 3

Sukupuoli: Koiras

Laji: Lieskahäntä

Parvi: Erakko

Asema: Erakko

Luonne: Leimusiipi on useimmiten ystävällinen ja avulias – olet ehkä ehtinyt sanoa vain puolet pyynnöstäsi ja hän on jo vastannut myöntävästi. Koiras kohtelee kaikkia tapaamiaan vertaisenaan ja hänen kanssaan voikin ystävystyä melko nopeasti. Ystävilleen ja perheelleen tämä on ystävällinen hyvässä ja pahassa, ja jos hän joutuu pettämään lupauksen tai katkaisemaan suhteen, hän tuntee syyllisyyttä varmaan koko loppuelämänsä. Leimusiipeä ei ole helppo suututtaa tai loukata, sillä usein hän ottaa loukkaukseksikin tarkoitetut sanat hyvällä huumorilla. Jos huonolla tuurilla onnistuu suututtamaan koiraan, on tämä todella pitkävihainen, ja suostuu ehkä sanomaan suuttumuksensa kohteelle vain pari vihaista sanaa, jos edes sitäkään. Lähimmille ystävilleen hän voi antaa anteeksi nopeammin, eikä Leimusiipi edes suutu näille kovin helposti. Itsevarmuutta koiraalla on riittävästi, muttei kuitenkaan ylpeydeksi asti. Itsepäisyys taas on melkeinpä liikaakin – jos Leimusiipi päättää pystyvänsä johonkin, ei kannata edes yrittää sanoa hänelle jotain siihen suuntaan ettei hän pystyisi. Joskus Leimusiipi on vähän liiankin uhkarohkea tämän luonteenpiirteen takia. Parvelleen Leimusiipi on hyvin uskollinen eikä voisi kuvitellakaan jättävänsä sitä. Tämä pitää enemmän kylmästä kuin kuumasta, ja liikkuukkin useimmiten öisin.

Ulkonäkö: Leimusiipi on tummanvihreä koiras. Tämän päässä on tosin hiukan paksuja mustia raitoja. Leimusiipi on hyvin suurikokoinen lieskahäntä, lukuun ottamatta pienikokoista päätään. Koiraan jalat ovat aika lyhyet muttavahvat. Leimusiiven vatsa on pikimusta ja pyrstössä on pieni naarmu Leimusiiven poikas-ajoilta. Koiraan silmät ovat kirkkaankeltaiset, kuten myös tämän pyrstö. Hänen päälakensa ja jalkansa ovat tummanharmaat, hampaat taas ovat hyvin terävät.

Menneisyys: Normaali :)

Muuta: -

Vastaus:

Hyväksytty :D

- Dee

Nimi: Sailukki

18.11.2017 16:06
Pelaaja: Sailukki

Nimi: Sinisiipi

Ikä: 0,4 xD

Sukupuoli: Naaras

Laji: Vaihtosiipi

Parvi: Erakko

Asema: Erakko

Luonne: Sinisiipi on hyvin kipakka tapaus. Naaras ei kuitenkaan ole pitkävihainen, vaikka saattaisi ensi silmäyksellä siltä vaikuttaa. Sinisiipi (varmaan menneisyytensä takia) tykkää olla enimmäkseen yksin, mutta tietyissä tilanteissa seura tietenkin kelpaa. Jos Sinisiipi sattuu saamaan seuraa, tämä puhuu suhteellisen paljon, ja onkin usein määräilemässä toisia (tosin vain leikkisästi). Sinisiipi on energinen, ja kilpailuhenkensä vuoksi tekee monesta asiasta kilpailun. Naaras vihaa poikasia kurjan menneisyytensä takia, mutta salaa Sinisiipi toivoo saavansa sellaisia. Naaras on erittäin uskollinen parvelleen (jos sellaiseen pääsee) eikä pelkää uhrata itseään sen puolesta. Vaihtosiipi uskoo, että ketään ei kuitenkaan ole tarkoitettu hänen lähelleen, vaan hänen kohtalonsa olisi olla yksin.

Ulkonäkö: Sinisiipi on pohjaväriltään punainen, vatsa taas on kermanvärinen. Nimensä mukaisesti Sinisiiven siivet ovat siniset. Siipien reunoilla on hiukan oranssin eri sävyjä, jaloistakin saattaa löytää niitä. Sinisiiven niska ja päälaki ovat tummanpunaiset. Naaraan silmät ovat vaaleansiniset, josta saattaa olla haittaa piiloutumisessa. Sinisiipi pitää itsensä yleensä hyvin puhtaana (tai mistä sitä voi tarkasti tietää vaihtosiiven värin, sehän osaa naamioitua). Sinisiiven pyrstössä on kellertävän värisiä raitoja.

Menneisyys: Sinisiiven emo jätti tämän yksin kun naaras oli vasta poikanen.

Muuta: -

Vastaus:

Hyväksytty! :3

- Dee

Nimi: Zoogin

17.11.2017 18:33
Pelaaja: Zoogin

Nimi: Lumituisku

Ikä: 3-vuotias

Sukupuoli: Naaras

Laji: teräsiipi

Parvi: erakko

Luonne: Lumituisku on omalla tavallaan varautunut, mutta ei ole muiden teräsiipien tavoin leimautunut mihinkään(paitsi, noh, lampaaseen, mutta tämä koki ikävän kohtalon nälän yllättäessä). Keskimäärin tämä lohikäärme on agressiivinen, vaikkei tiedä miksi. Johtuen varmaan siitä, että tämän emo hylkäsi poikueensa, ja muuan kalmolietso suojeli näitä teräsiipi- uroksilta. Muiden lohikäärmeiden kansa Lumituisku on erittäin tappeluherkkä, vaikkei tappeluita erityisesti haekkaan. Rakkaimpia hän ei hanki, yleensä muut lohikäärmeet ovat hänelle kuin lampaita, mitä suotta taistelemaan, niitä on lisää. Silloin tällöin, naaras kyllä kiintyy toisiin ja puolustaa näitä mielellään, sillä sadistisesti nauttii taisteluista. Lumituisku kuitenkin salaa haluaisi perheen, vaikkei sitä kenellekään halua myöntää.

Ulkonäkö: Lumituiskulla on teräsiiville tavallistakin tavanomaisempi metallinhohtoinen väri, josta hän tykkää pitää huolta. Naaraan pää on hieman pitkulamainen ja kapeahko. Normaalia teräsiiville ominaista, sarvikuonomaista sarvea ei ole, sillä tämän emo merkkasi kaikki poikasensa eri tavalla, ja Lumituiskun merkki on poisleikattu sarvi. Kaulasuomut ovat ikäänkuin kerrostuneet. Ehkä olet nähnytkin metallinvärisiä teräsiipiä, mutta Lumituisku on ollut syntymästään asti valkoinen, kuten emonsa. Selästä lähtevät korkeat selkäpiikit, joita Lumituisku kantaa ylpeänä. Siivet ovat lohikäärmeen yläpuolelta lumenpuhtaat, mutta alapuolelta mustan metallinväriset, luoden tälle ainutlaatuisen värityksen. Kaikki raajat ovat pienten suomujen peitossa. Lanteesta alaspäin, alkaa taas kerrostuneet suomut. Kuten kaikki teräsiiven kanssa kosketuksiin joutuneet tietävät, on tälläkin yksilöllä kalmolietson tapaan ammuttavat myrkkypiikit, mutta lisäksi piiskamainen häntä, jolla pystyy leikkaamaan lähes mitä vain. Silmät ovat ottaneet värikseen puoliksi turkoosin, puoliksi violetin. Lumituiskun pituus kuononkärjestä hännänpäähän on kahdeksan metriä, mutta tämän odotetaan kasvavan kymmenmetriseksi. Lumituiskun siipiväli on kunnioitettavat yhdeksän metriä.

Menneisyys: Lumituiskun menneisyys on lähes normaali, lukuunottamatta emon suorittamaa sarven leikkausta ja hylkäystä. Emon paikan otti suurikokoinen kalmolietso.

Vastaus:

Lumituisku hyväksytty, tervetuloa mukaan Zoogin!

- Dee

Nimi: Doob

05.11.2017 14:30
Pelaaja: Doob

Nimi: Hirmumyrsky

Ikä: 2-vuotias

Sukupuoli: Koiras

Laji: Myrskynleikkaaja

Parvi: Erakko

Asema: Erakko

Luonne: Luonteeltaan ylimieliseltä ja riehakkaalta vaikuttava Hirmumyrsky ei ole kovinkaan mukava lohikäärme ainakaan ensitapaamisella. Tylyksi tai vihamieliseksi ei koiras luokitu, mutta hänellä on tapana olla itsekäs ja hän kuvittelee olevansa muita parempi. Hirmumyrskyllä on tapana haastaa toisia lohikäärmeitä saadakseen jonkinlaista paremmuuden tunnetta voittaessaan. Häviäminen ei ole hänelle vaihtoehto, vaan koiraan pitää aina voittaa keinolla millä hyvänsä ja voimakas halu olla muita parempi voi johtaa helposti aggressiiviseen käyttäytymiseen, kuten puremiseen, jos koiras huomaa olevansa häviöllä. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että koiras haluaisi kenellekään oikeasti mitään pahaa, hänellä vain sattuu olemaan itsestään erittäin narsistinen mielikuva, joka on kehittynyt lohikäärmeen lapsuuden takia. Emonsa laiminlyönnin takia Hirmumyrsky yrittää jatkuvasti hakea huomiota, jota hän ei poikasena saanut tekemällä ja sanomalla ties mitä, eikä sillä ole kovinkaan väliä, onko koiraan saama huomio negatiivista tai positiivista. Koiraan huomion hakemisen sivuuttaminen ei ole kovin viisasta, sillä silloin nuori myrskynleikkaaja vain jatkaa häiritsemistä, kunnes päätyy tekemään jotain erittäin radikaalia. Jos kuitenkin käy niin, että joku säälii Hirmumyrskyä ja päättää ystävystyä narsistiselta vaikuttavan lohikäärmeen kanssa, saattaa hän pian huomata muita ongelmia koiraan käyttäytymisessä. Hirmumyrskystä tulee helposti vainoharhainen ystävänsä menoista ja tuloista, hän on omistushaluinen ja tarvitsee jatkuvaa vakuuttelua, ettei kyseinen ystävä jätä häntä. Mutta jos hyvin käy, Hirmumyrsky alkaa ajan kuluessa rentoutua ja muuttuu luottavaisemmaksi ja rauhallisemmaksi, ja tuolloin hänestä tulee esiin niitä parempia piirteitä, jotka ovat yleensä peittyneenä ylimielisyyden alle, kuten koiraan älykkyys ja oppimisen into. Koppavasta luonteestaan huolimatta koiras voi vaikuttaa – silloin, kun kukaan ei ole näkemässä – erittäin epävarmalta, jopa pelokkaalta. Joskus koiraan yksinjäämisen pelko voi voimistua liikaa ja tuolloin on yleistä, että koiras tekee jotain typerää ja riskiä, kuten esimerkiksi alkaa härnäämään häntä isompia lohikäärmeitä.

Ulkonäkö: Hirmumyrskyn kasvot ovat lättänät ja pöllömäiset ja päätään hän voi kääntää 180 astetta. Silmät ovat ympyränmuotoiset ja kirkkaan keltaiset. Hänellä on silmiensä yläpuolella paksut, ulospäin kaartuvat sarvet, ja näiden sarvien takana on kruunumaiset suomut, jotka liikkuvat koiraan mielialan mukaan. Lohikäärmeen poskilta lähtee kolme erillistä, alaspäin kaartuvaa piikkiä ja hänen selässään on pitkä rivi piikkejä, jotka jatkuvat aivan koiraan hännänpäähän asti. Hirmumyrskyn häntä on paksu ja pitkä ja hännänpäässä lohikäärmeellä on kolmepäinen evä. Nuoren ikänsä takia Hirmumyrsky on vielä kovin pienikokoinen ja laihemman näköinen kuin muut hänen lajiinsa kuuluvat yksilöt. Hirmumyrskyllä on kahdet, suuret parit siipiä ja hänen alemmat siivet ovat hieman ylempiä lyhyemmät. Molemmissa siivissä, niin alemmissa kuin ylimmissä, on terävät ja paksut kynnet, joilla Hirmumyrsky voi kiivetä, taistella tai tarttua kiinni asioista. Myrskynleikkaajat yleensä lentävät siivillään niin, että ne muodostavat X-merkin, mutta Hirmumyrsky itse yleensä lentää niin, että hänen alemmat siivet ovat kiinni ylemmissä, luoden vaikutelman, että hänellä on vain yhdet parit siipiä. Hirmumyrsky lentää ainoastaan X-muodostelmassa silloin, kun hänen pitää lentää erittäin nopeasti ja hänen pitää tehdä tarkkoja ja nopeita käännöksiä. Kävellessään koiras käyttää takajalkojaan ja alempia siipiään, pitäen ylemmät siivet painettuna kehoaan vasten, mutta saattaa joskus kävellä pelkästään takajaloillaan. Väriltään Hirmumyrsky on sinertävän, punertavan ja ruskeanharmaan värinen.

Menneisyys: Hirmumyrskyn syntyi suureen myrskynleikkaaja parveen, jossa hän jäi nopeasti ulkopuoliseksi emonsa huonon sosiaalisen aseman takia. Suuressa parvessa kukaan ei kiinnittänyt huomiota Hirmumyrskyyn, ei edes koiraan oma emo, vaikka huomiota poikanen yritti hakea, ensin seuraamalla emoaan joka paikkaan, sitten puremalla ja huutamalla emolleen, mutta mikään ei toiminut. Hirmumyrsky ei saanut poikasena edes nukkua emonsa vieressä, vaan hän joutui rakentamaan itselleen pesän kauemmaksi muusta parven jäsenistä. Kuukaudet kuluivat ja Hirmumyrskyn omakuva alkoi vääristymään. Koiras alkoi uskomaan, että muut olivat häntä alempia ja että hän oli parempi. Nuoren myrskynleikkaajan ylimielisyys alkoi pikkuhiljaa näkymään muille parveen kuuluville, kunnes he saivat tarpeekseen Hirmumyrskystä ja lähtivät yöllä koiraan nukkuessa. Herättyään Hirmumyrsky panikoi ja yritti etsiä parveansa, mutta päätyi lopulta Laguaaniin.

Muuta: On rakentanut pesänsä Lavinen vuoristoon ja on erittäin kömpelö saalistaja.

Kuva: http://www.ezimba.com/work/171105C/ezimba12414994148000.gif

Vastaus:

Hyväksytty! Upea kuva pojalla :3

- Dee

Nimi: Kiiukka

04.11.2017 17:32
Pelaaja: Kiiukka

Nimi: Myrskynsiimes
Ikä: 4 vuotta
Sukupuoli: Koiras
Laji: Yön raivo
Parvi: Erakko
Asema: Erakko

Luonne: Yön raivosta saattaa saada ensivaikutelmaksi tyly ja töykeä, koska hän ei halua heti kertoa vieraille itsestään. Mistä sitä voi tietää, jos vieras aikookin hyökätä? Sitten se tietäisi kaikki heikkoudet. Joten ennakkoluuloja on vieraita kohtaan. Myrskynsiimes saattaa olla hyvinkin aggressiivinen, kun hän suojelee itselleen tärkeitä asioita. Hänellä on erityisen vahva suojelushalu ja on aina ollutkin. Hän suojelee lähimmäisiään vaikka viimeiseen hengenvetoon asti, jos tarve vaatii. Luottamuksen saavuttamisesta, no se voi olla vaikeaa tai sitten ei. Riippuu lohikäärmeestä. Mutta kun saavuttaa luottamuksen, ei ole mitään mitä hän ei tekisi vuoksesi. Myrkynsiimes on hyvinkin utelias ja hän haluaa oppia uusia asioita. Hän mielellään tarkkailee ja arvioi muita. Yön raivo on kekseliäs ja älykäs. Ei hän kuitenkaan sano sitä ääneen, mutta tietää sen sisimmässään. Joskus, voi varmasti sanoa usein Myrskynsiimes on leikkisä. Hänestä on hauskaa ottaa välillä vähän rennommin ja kisailla kuka on nopein tai muuten vain painia. Se parantaa elämän laatua huomattavasti. Myrkynsiimeksen lempipuuhaa on lentäminen. Kun hän lentää, hän tuntee itsensä vapaaksi kaikesta. Erityisesti kaikenlaisten kieppien ja syöksyjen tekeminen on mukavaa ja hyvää ajanvietettä. Yön raivo on nopea ja ketterä lentämään, kiitos suurten siipien sekä virtaviivaisuuden.

Ulkonäkö: Myrskynsiimeksellä on tumma keho, jota peittävät yönmustat suomut. Heikosti näkyy vaaleampaa kuviointia, joka on miltei huomaamatonta. Vahvimmin se näkyy etujaloissa, mutta sitä on myös muualla. Hänellä on kaksi korvan tapaista ”lisäkettä”, joilla yön raivo osoittaa tunteitaan ja kuuntelee. Myrkynsiimes on kooltaan keskikokoinen. Lihasmassaa löytyy ja hänen voimaansa ei kannata aliarvioida. Pyrstö on pitkä ja se on korvaamaton apu lentämisessä ja tasapainottelussa. Hänellä on pienet kaarimaiset piikit ja se on suuri etu nopeudessa. Yön raivon kynnet näyttävät hieman tyngiltä, mutta ne ovat suureksi avuksi. Aivan kuin ne olisivat jalan jatke. Hänellä on V:n muotoiset selkäsuomut, jotka auttavat Myrskynsiimestä lentämään ja kaartelemaan ilmassa paremmin. Yön raivolla on suuret siivet, joilla hän voi nousta vaikka suoraan ylöspäin. Niillä on hyvä torjua myös hyökkäyksiä. Myrskynsiimeksellä on leveä ja litteä pää. Hänellä on pyöreät kartiomaiset kasvot. Leuat ovat hyvin vahvat ja ne ovat täynnä voimaa. Suuret, eloisat mantelinmuotoiset silmät ovat väriltään vihreät. Niistä huomaa helposti tämän tunteet. Pupillit laajenevat, kun hän on hyvällä tuulella ja kapenevat, kun hän on hämmentynyt tai aggressiivinen. Yön raivolla on myös lajille ominaiset sisään vetäytyvät hampaat, jotta hänen hampaansa eivät vahingoitu jos hän ampuu plasma-pommin. Tiivistettynä Myrskynsiimes on virtaviivainen sekä mestarilentäjä.

Menneisyys: Myrskynsiimes on kotoisin kaukaa. Hän ei edes tiedä mistä. Yön raivo ei muista perheestään mitään, eikä sitä miten hän on joutunut Laguuniin. Se ei kuitenkaan haittaa mustasuomuista. Hän on onnellinen juuri näin. Myrskynsiimes ei ajattele menneisyyttään, vaan suuntaa katseensa tulevaan.

Muuta: Rakastaa lentämistä enemmän kuin mitään muuta.

Vastaus:

Hyväksytty! Lisään hahmosi huomenissa tai ehkä jo tänä iltana :)

- Dee

©2018 Dragon Lagoon - suntuubi.com