Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tietoa laguunista

JUONI JA SÄÄNNÖT - KIRJOITTAMINENHAHMOISTA - YMPÄRISTÖ - PARVET - LIITTYMÄÄN

Pelin juoni

Tällä hetkellä pelille ei ole kehittynyt sen kummempaa juonta.

 

Laguunin säännöt

Aloitetaan siitä, että Dragon Lagoon on perinteinen roolipeli, joten täällä pätevät myös perinteisen roolipelin säännöt. Näin ollen esimerkiksi autohittaaminen, metapelaus ja muchaaminen ovat kiellettyjä asioita. Et saa myöskään teleportata, etkä mielellään myöskään tehdä liikaa tai liian suuria aikahyppyjä. Näistä lukee lisää osiossa kirjoittaminen.

Roolipelimme on aloittelijaystävällinen, mutta samalla myös konkariystävällinen - kaiken tasoiset pelaajat otetaan mieluusti mukaan. Rooleilla ei siis ole minimi- eikä maksimirajaa, saat kirjoittaa juuri niin pitkästi kuin sinusta tuntuu hyvältä. On kuitenkin hyvä muistaa, että vastapelaajasi on helpompi jatkaa rooliasi, kun kirjoitat pidemmin ja kuvailet enemmän, ja vaikka itse jatkat juttua hahmollasi etkä vain vastaile toisen esittämiin kysymyksiin. Vaikka olisit itse kokeneempi pelaaja, pidäthän palautteesi aloittelevampia pelaajia kohtaan rakentavana. Peli-into menee helposti, jos saa pelkkiä haukkuja tai vaikka vain kielteisiä huomioita toisilta pelaajilta.

Aktiivisuus on tärkeä avainsana. Suosittelisin, että kirjoitat vähintään yhden roolin viikossa, mutta oikea vähimmäisraja on yksi rooli kahdessa viikossa. Jos sinua ei näy pelissä kuukauteen, joudut erotusuhan alle ja viikon päästä sinut ja hahmosi poistetaan Dragon Lagoonista. Muista, että aktiivisen pelaajan hahmolla on luultavasti myös enemmän seuraa pelissä!

Uskon, että jokainen osaa käyttää maalaisjärkeä puhuessaan muille pelaajille ja roolipelatessaan, joten en ala saarnaamaan siitä, miten sinun on oltava ystävällinen muille pelaajille. Sen verran vielä sanon, että kiroilu on pidettävä melko vähäisenä, samoin K18-sisältö. Siitä on vähintään varoitettava roolin alussa! 

©2018 Dragon Lagoon - suntuubi.com